Tarkista, mikä sinua odottaa tulevaisuudessa. Tilaa ennustaja

March 15, 2022 0 Comments

Tulevaisuus on hyvin mystinen asia. Se sekoittuu usein tieteiskirjallisuuteen ja dystopioihin, mutta on monia asioita, jotka voimme ennustaa varmasti.

Jotkut näistä ennusteista saattavat näkyä lähitulevaisuudessa, kun taas toisten toteutuminen kestää vuosikymmeniä.

Voimme myös katsoa menneisyyteen nähdäksemme, mitä on jo saavutettu ja mitä voimme odottaa tulevaisuudelta. Tutkimalla joitain historiallisia esimerkkejä voimme oppia, kuinka asiat yleensä kehittyvät ajan myötä – joskus hitaasti, joskus dramaattisesti.

Tulevaisuus on kaukana meistä, mutta jos emme tiedä, mikä meitä odottaa, elämämme radasta voi tulla varsin arvaamaton.

“Meidän ei pitäisi ajatella näitä tekoälykirjoittajia ihmisten tekstinkirjoittajien korvikkeena. He vain auttavat sisällöntuottajia päästämällä eroon kirjoittajan lohkosta ja luomalla sisältöideoita laajassa mittakaavassa.”

Kirjoittajan esto, jonka me kaikki koemme päivittäisessä toimistotyössämme ja myös minkä tahansa muun kirjoittamisen aikana, on yleinen ongelma. Vaikuttaa siltä, että se voidaan ratkaista kirjoittamalla vähemmän, mutta se ei ole niin helppoa. Itse asiassa, mitä enemmän kirjoitat ja kirjoitat enemmän, sitä selvemmäksi tulee, että et koskaan pääse yli kirjoittajan esteestä. Kirjoittaminen vaatii paljon henkistä vaivaa ja parhaimmillakaan aikeilla on mahdotonta päästä kirjoitustilaan tuhlaamatta

Tulevaisuudessa Cambridgen yliopiston tutkijaryhmä tunnisti joitain ennusteita ihmisten käyttäytymisestä ja ihmisten henkisistä yhteyksistä. He kutsuvat sitä “empatiasanaksi”. Vaikka se ei ole vielä kieli, mutta kuulostaa silti vanhalta kiinan kieleltä, jota emme osaa kirjoittaa.

Ennustajalla on valta opettaa sinulle vähän itsestäsi ja tulevaisuudestasi. Tämä on löytöjen ajalta, jolloin ihmiset uskoivat sellaisiin asioihin kuin taikuuteen ja henkiin. Sen sijaan olemme siirtymässä aikakauteen, jossa tutkijat tutkivat todellisuuden luonnetta tietokonemalleilla.

Seuraava askel on ymmärtää maailmaamme selkeämmin ja ennustaa se etukäteen. Ensimmäinen askel on katsoa menneisyyttä ja tulevaisuutta. Saa nähdä mitä tulevina vuosina tapahtuu. Teknologialla on jo tärkeä rooli tulevaisuuden ennustamisessa, joten katsotaanpa, mikä meitä odottaa seuraavan 20 vuoden kuluttua.

Nykyään tulevaisuuden ennusteita tuottavat tietokoneet – tietokoneet, jotka ymmärtävät dataa, malleja ja algoritmeja. Tämän teknologian ovat kehittäneet yhdysvaltalaisille suurille yrityksille, kuten Googlelle, Facebookille ja Twitterille, työskentelevät tekoälyasiantuntijat ennustaakseen globaaleja trendejä, kuten tietokoneen muistin käyttöä tai yritysten markkinaosuutta.

Kaiken tulevaisuus on nyt maan päällä. Halusimme tai emme, emme voi välttää sitä tosiasiaa, että se vaikuttaa elämäämme. Meidän tulee valmistautua tähän tulevaisuuteen ja olla valmiita toimimaan uusilla tavoilla, kun se tapahtuu.

Ajattelemme usein, että maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti, mutta meidän ei pidä ottaa elämäämme itsestäänselvyytenä ja odottaa muutosten olevan vain miellyttäviä. Tietoinen mielemme etsii aina yksinkertaisia rakenteita ja sääntöjä, jotka ovat järkeviä mielessämme, kun taas tiedostamaton mieli katsoo aina eteenpäin – tulevaisuuteen ja mitä voi tapahtua, jos emme noudata näitä sääntöjä.

On aika muuttaa tapojamme ajatella tulevaisuudesta, koska jos teemme niin, asiat muuttuvat varmasti parempaan tai huonompaan suuntaan.

Autamme sinua tietämään, mitä tulevaisuus tuo sinulle, miten se tulee olemaan ja miten se muuttuu. Annamme sinulle näkemyksiä omasta tulevaisuudestasi ja tuomme hieman maustetta elämääsi.

Tämä on informatiivinen, ammattimainen esitys elämästäsi 10-15 vuoden kuluttua. Käytämme edistyneitä tekoäly- ja koneoppimistekniikoita antaaksemme sinulle digitaalisen lahjan tulevaisuudesta: Authorizati.

Elämme ennusteiden aikakautta. Tarkoitan, että olemme ennustaneet tapahtumia ja ihmisiä jo vuosia ja jopa oman elämämme aikana. On kuitenkin jotain, mikä on paljon arvokkaampaa kuin pieni ennustus tai kaksi – profetia.

Ennustaja on se, joka voi ennustaa tarkasti tulevaisuuden menneiden tai tulevien toimiesi perusteella. Käyttämällä ennustavaa analytiikkaa (tilastojen mittaamiseen kehitetty ennustava mallinnustekniikka) he tulkitsevat menneen elämänkokemuksesi, päättävät, mitä teet seuraavaksi ja projisoivat sen tulevaisuuteen yksityiskohtaisesti.